Wellness er i princippet at gøre noget godt for sig selv. Med dette menes oftest ting som ansigts- og kropspleje, men også mental afslapning, sund mad og fysisk træning. Med Wellness kan du bringe krop og sind i balance. De senere år er Wellness virkelig blevet virkeligt populært hos danskerne, og det er blevet meget udbredt at tage på Wellnessophold eller -ferier.

Ønsker du Wellness fasciliteter derhjemme, eller driver du et sted med Wellness? Så kan du med fordel handle hos Acupunctureshop.com. Her føres et bredt udvalg af Wellnessudstyr i den bedste kvalitet. Hos Acupunctureshop.com kan du blandt andet få super lækre håndklæder lavet i 90 procent bomuld, og som kan bruges til rigtig mange formål. Du kan få et super cool varmekabinet til din håndklæder. Dette er lavet med en UV-lampe, der dræber bakterier, og er dermed ideel til at opretholde dine håndklder i perfekte hygiejniske tilstand. Du kan for blot kr. 119,- få Danmarks billigste badekåb i 100 procent bomuld og super lækker kvalitet.

Men på Acupunctureshop.com kan du også få et lavender helsesæt bestående af en lændepude, en øjen- og natmaske, en minipude og en skulderpude. Sidstnævnte kan hjælpe til at opnå afslapning i skulder og nakke, minipuden fremmer muskelafslapning og reducerer feber og hævelse og er ideel til mavekrampe, rygsmerte og hovedpine. Med lændepuden kan du opnå smertelindring til lænd- og maveregionen, mens masken er perfekt ved hævede øjne. Blandt andre Wellness produkter i webshoppen kan nævnes en Herb Compress Ball, der kan hjælpe på hovedpine, ved forkølelse, træthed og stress. Men som også er effektiv ved forstuvninger, gigt og kroniske rygsmerter. Du kan desuden få massage tommelfinder i hård plastik til aflastning af hånden og en Tico rygmassør, der er beregnet til rygmassage for en professionel massør.

Generelt Acupunctureshop.com er også stedet at hente alt indenfor akupunkturudstyr, men også en lang række generelle akupunktørprodukter med udgangspunkt i samarbejdsaftaler i en lang række lande.