Buus Anlægsgartner er et erfarent team af anlægsgartnere, der siden 1991 har løst en lang række opgaver med samme professionalisme og grundighed. Søger du en anlægsgartner med stor erfaring inden for branchen, finder du helt sikkert, det du søger hos Buus Anlægsgartner.

Buus Anlægsgartner udfører enterprise hos private såvel som hos virksomheder og offentlige institutioner. Det er vigtigt at lægge det rigtige fundament for et haveanlæg, så hos Buus Anlægsgartner arbejdes der med kvalitet fra bunden og op. Buus Anlægsgartner tilbyder beplantning af anlæg med græs, træer og buske, og som noget helt særligt kan Buus Anlægsgartner tilbyde plantning hele året rundt.

Buus Anlægsgartner har en masse spændende projekter i bagagen og er blevet udfordret med en række forskellige opgaver inden for begrønning og anlæg. Disse projekter har været præget af høje ambitioner og kreative løsninger, som samtidig er praktiske og realistiske at føre ud i livet. Hos Buus Anlægsgartner er der ikke noget haveprojekt, der er for stort eller ambitiøst.

Som privat haveejer kan du også få rådgivning til, hvordan din havedrøm kan føres ud i livet. Du får inspiration og konkrete løsninger fra Buus’ specialister, og du kan følge arbejdet med at gøre din havedrøm til virkelighed.

Det er den store og brede erfaring, som Buus Anlægsgartner baserer deres arbejde på, og du er derfor som kunde sikret et robust og sikkert arbejde i højeste kvalitet. Det kan være en god ide at tage en anlægsgartner med på råd, når man skal omlægge sin have.

Buus Anlægsgartnere tilbyder også gartner- og ejendomsservice, herunder snerydning, glatførebekæmpelse, træfældning og stubfræsning. Buus Anlægsgartner er specialister i at vedligeholde et grønt anlæg, så det holder sig præsentabelt hele året rundt. Som kunde hos Buus Anlægsgartner tilbydes du forskellige ydelser som græsslåning, græspleje, renholdelse, viceværtservice, beskæring, fældning, ukrudtsbekæmpelse, hækklipning, muldvarpebekæmpelse og maskinfejning. Der er altså tale om all-round-ydelser, som sørger for en gennemgående vedligeholdelse af dit grønne areal. Fælles for gartnerteamet er grundighed og erfaring, og det er vigtigt, at du som kunde ikke kan sætte en finger på det arbejde, der udføres.

Buus Anlægsgartner udfører også særligt arbejde som beplantning af tage, som er et miljørigtigt og æstetisk valg, som flere og flere vælger til. På dette område har Buus Anlægsgartner også stor erfaring fra tidligere projekter.

Buus Anlægsgartner tilbyder også kloakservice, herunder reparation, tv-inspektion, udvidelser, nybygning af anlæg, regnvandshåndtering, LAR-løsninger og rottebekæmpelse. Der tages hånd om problemerne fra start til slut, og Buus Anlægsgartner vil også tage sig af kontakt med myndigheder, forsikringsselskaber m.m.