Kirkedrift.dk er en blog for beslutningstagere i de danske kirker. Driften af de danske kirker er et helt særligt område og kræver således særskilt information fra leverandører og relevante faggrupper. På Kirkedrift.dk kan du fx finde artikler om istandsættelse af kirker, relevant AV-udstyr, luftfugtighedens indflydelse på kirkens tilstand og energisparetip – for blot at nævne nogle af emnerne. Har du med den daglige drift af en kirke at gøre, er der derfor rigtig god ræson i følge med på Kirkedrift.dk.

Istandsættelse af kirker – Leverandører og produkter

Trænger din kirke eksempelvis til istandsættelse, kan du læse en informativ artikel om indvendig og udvendig kalkning af kirker, og om hvor du med fordel kan handle. Materialer og blandingsforhold er vigtige for at opnå det optimale resultat. Du kan derfor læse om de præcise blandingsforhold til forskellige typer af kalkning. Det anbefales desuden at købe materialerne hos Kalk.dk, der har stor ekspertise i istandsættelse af kirker. Der er mange gode råd at hente i denne artikel, hvis kirken, du er tilknyttet, skal istandsættes.

AV-udstyr af god kvalitet – En forudsætning for, at kirkens budskab høres

I mange kirker er der en meget rungende akustik. Lydene kastes rundt mellem vægge og hvælvinger, og det kan være svært for ældre eller tunghøre mennesker at høre prædikenen. Det går selvfølgelig ikke, og derfor bruger mange kirker i dag relevant AV-udstyr. Læs artiklen om dette emne, og lær mere om mulighederne med AV-udstyr i din kirke.

Viden og knowhow forbedrer kirkedriften

Uanset hvad man arbejder med, så er det altid en fordel at have så meget viden som muligt. Det giver flere valg- og handlemuligheder, og risikoen for fejlagtige beslutninger mindskes. Endvidere er det altid spændende at læse om det fagområde, man beskæftiger sig med. Det inspirerer og fremmer arbejdsglæden. Der er mange gode grunde til at læse https://kirkedrift.dk/. God fornøjelse.