En gravering er ofte en lille del af dit produkt. Men ofte er det lige præcis dette, der sætter prikken over i’et, og gør det til et helt unikt produkt. Hos Gravor Dynesen ved de, at deres arbejde ofte kun er en brøkdel af de samlede produkt, men denne del udfører de altid 100 procent professionel.

Hos Gravør Dynesen har de en hverdag fyldt med at designe, rentegne, skalere, slibe, polere, gravere, fræse, pudse, farve. Alle funktioner, der er en del af gravørfaget. Kunderne omfatter store industrivirksomheder og produkter som skilte, måleudstyr, fjedre, cylindere og meget andet. Men der er også plads til at udføre opgaver for den lille kunstner, der skal udførte en mindre specielopgave.

Dagligt eksperimenteres hos Gravør Dynesen. Faget udfordres, og der indhentes ny viden. De er altid på forkant med den nyeste udvikling, og klar til at rådgive deres kunder. Også med ting, som kunden endnu ikke har efterspurgt.

Det er både lasergravering og fræsegravering, der arbejdes med hos Gravør Dynesen. Lasergravering er en højtteknologisk metode, der med lys skærer ned i materialet. En hurtig graveringsmetode, der er oplagt til masseproduktion, men hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan graveres i. Ingen overfalder er for store til, at der kan lasergraveres i den. Og ingen detaljer er for små til, at de kan skæres ud. Lasergravering giver mulighed for at gravere dybt eller bare markere i overfladen. Og der kan efterfølgende lægges farve i graveringen.

Fræsegravering er den klassiske graveringsmetode, som oprindeligt foregik i hånden. Nu er den computerstyret. Det kræver dog fortsat et godt håndelag og et grafisk blik at udføre fræsegravering. Dette har de hos Gravør Dynesen. Med fræsegravering får du en 100 procent fordybning, som der kan fyldes farve i eller som du kan lade stå helt rå. Metoden er speciel god til store overflader, men kan også med fordel benyttes til stempler og skalaer. Hos Gravør Dynesen udføres alle opgaver 100 procent professionelt.