Facaden er det første, ens gæster ser af ens hjem. Det er også det første, man selv ser, når man kommer hjem. Det er derfor rart, at ens facade er pæn og flot. At den er indbydende og er noget, man har lyst til at komme hjem til. 

Hos flotfacade.dk har de stor erfaring med at give folk nogle flotte facader. Det gælder både i forhold til algerens og -behandling, tagmaling og fliserens. Det er alt sammen noget, der er med til at forskønne dit hus og din grund. 

De renser nemt alle former for facader med deres højtryksanlæg. Det gælder både facader på private hjem og facader på butikker og virksomheder. Som virksomhed er det også vigtigt, at ens facade er pæn og præsentabel. Den er det første, kunderne ser. Den skal derfor være lækker og indbydende. Den skalgive kunderne lyst til at gå ind og handle og vise dem, at dette er en seriøs butik, hvor der er styr på tingene. Hvis man har en beskidt eller en slidt facade, er det ikke det, man signalerer. 

Højtryksspulingen kan fjerne alle former for skidt og snavs, mos og alger. Den er dermed meget effektiv. Når man har fået renset sin facade, er det en god ide at få den imprægneret. Det er der nemlig rigtig mange fordele ved. For det første forlænger det bygningens levetid. Imprægneringen sikrer mod fugt, der kan være med til at ødelægge facaden. Imprægneringen forbedrer også indklimaet og mindsker varmeforbruget. Det skyldes, at fugt i facaden nedsætter isoleringsevnen. Bare 4 % fugt kan føre til, at isoleringsevnen er nedsat med hele 50 %. Ud fra både et økonomisk og et miljømissigt perspektiv, kan det derfor godt betale sig at imprægnere facaden. Man sparer penge på varmeregningen, og man bruger ikke lige så meget varme, hvilket er godt for miljøet.