Frugt har generelt et super godt ry som super sundt føde. Og dette med rette. Med frugt får du blandt andet fibre, en række forskellige vitamintyper, mineraler, du får umættet fedt og nogle rigtig gode kulhydrater. Desuden har det vist sig, at frugt virker forebyggende på en række forskellige sygdomme heriblandt hjertekarsygdomme, men også diabetes og visse former fra kræft. Frugt er også en kilde til energi og dette den gode af slagsen. Indtager du frugt i løbet af dagen, så få du ganske enkelt mere overskud og kan præstere mere på din arbejdsplads.

Derfor er det en oplagt god ide, at få en frugtordning på jeres arbejdsplads. Der er ganske enkelt tale om en god investering, der helt sikkert vil være med til at øge produktivuteten.

Hos Frugtkurven.dk kan de blandt andet tilbyde økologiske firmafrugtordninger, og generelt mange forskellige ordninger, så der helt sikkert er en, der passer til jeres behov. Frugtkurvens Firmafrugt er en frugtordning med variation, smagsoplevelser og kvalitet. Med Firmafrugt kan du få frugtkurve i fire forskellige størrelser. Nemlig henholdsvis en mini, lille, mellem og stor. Disse indholder alle kvalitetsfrugt og er toppet med vindruer. Priserne starter ved kr. 90 per kurv og du får altid bananer, æbler, pærer og to typer af sæsonens frugt. Også hvis du ønsker økologisk firmafrugt, så er der flere muligheder at vælge imellem hso Frugtkurven.dk. Men generelt er der mange muligheder for at finde frem til lige præcis det, som passer til dit behov hos Frugtkurven. Frugtkurven er Danmarks største leverandør i frugtkurve og frugtkasser. Der leveres mere end 125.000 stykker frisk frugt til virksomheder hver uge. Dette både til små og mellemstore virksomheder, men også til store multinationale selskaber. Det hele tilpasset årstidernes variation og leveret med ansvarlighed og høj sikkerhed i produktionen. Det er helt basalt tale om et sundere alternativ til slik og kage.