Kinesiske Edifier blev etableret i 1996, og har siden udviklet sig til at være blandt verdens største producenter af højttalere. Der produceres årlig omkring 8 millioner enheder, hvilket svarer til et nyt højttalersæt hver fjerde sekund. Edifier har vundet adskillige priser for både deres lydkvalitet og design. Blandt disse priser kan nævnes de anerkendte Red Dot Design Award, iF Product Design Award, CES Design & Engineering Showcase Honors og mange flere.

Hos Smartdata.dk er de eksperter i en række nicher inden for elektronik og IT. Blandt andet føres et stort udvalg af netop Edifier højtalere. Du kan få højttalersæt til både at opnå teatrelyd hjemme i stuen eller til når der skal games. Et eksempel er sættet Luna Theatre E255 5.1 Surround til kr. 4.499,- Med dette kan du få en perfekt surroundlyd uden at skulle trække massevis af højttalerkabler tværs henover stuegulvet. Det hele er trådløst, og der skal blot tilsluttes strøm.

En anden mulighed er Edifier CineSound B3, der er super elegant til specielt en stue, hvor man kan hænge den meget diskret op. Desuden er der masser af højttaler muligheder, der passer perfekt til at stå ved computeren, når der games. Modellen Eclipse fås i en række elegante farver som blandt andet Azur blå, Funcy Orange, Piano Black, Pure White og Spizy Red. Men også i headphones kan du få fra Edifier, så du kan få den bedste lyd direkte i øret.