Skal dit barn fejre fødselsdag, og skal fødselsdagskagen være mere festlig end normalt? Så kan du vælge at pynte den med flot kageprint/sukkerprint, som er fremstillet af spiseligt sukkerpapir og spiselige farver af høj kvalitet. Kageprint/sukkerprint holder i mindst 4 uger, så du kan sagtens købe det i god tid, og når det skal anvendes, limer du det fast på kagen med glasur eller frosting. I webbbutikken Babadut finder du et stort udvalg af flotte, billige kageprint/sukkerprint af høj kvalitet. De fås i alle farver med mange forskellige motiver af kendte figurer, eller du kan vælge et personligt foto, som passer perfekt til lagkage, cupcakes eller bradepandekage. Kageprint/sukkerprint fås i runde og firkantede former i A4 størrelse, og du kan også få et kageprint/sukkerprint i A3 størrelse, men du skal blot være opmærksom på, at det har en delelinje. Du kan eksempelvis få op til 25 runde kageprint/sukkerprint til cupcakes trykt på et ark, og så skal du selv klippe dem ud, hvilket er meget nemt med en god saks eller kniv. Du kan desuden får barnets navn skrevet på kagen med fonten Comic Sans, og trykfarven og placeringen vælges ud fra motivet, så det bliver en superflot kage.  

Festlig fødselsdagskage med barnets yndlingsfigur

Dit barn har måske en yndlingsfigur kendt fra tv eller film, og i webshoppen finder du mange flotte kageprint med kendte figurer. Er dit barn vild med Bamse & Kylling, kan du f.eks. vælge et kage/sukkerprint med Bamse & Kylling foran huset i skoven, eller et andet hvor de står sammen med Ælling og har festlige hatte på, og der står ”Tillykke” med flotte røde bogstaver på orange baggrund. Har du en lidt større datter, kan du f.eks. vælge den lille havfrue Ariel, som sidder på havets bund i en muslingeskal eller svømmer rundt med alle sine farverige og sjove venner. Du finder også den populære Elsa fra Disney-filmen Frost, og hun fås med blå eller pink baggrund, eller du kan vælge et motiv, hvor hun står sammen med søsteren Anna eller et tredje, hvor hun står sammen med alle vennerne. Har du en søn, som er fan af Cars, så kan du vælge mellem mange seje motiver med en eller flere flotte racerbiler. Derudover finder du mange kendte og elskede motiver med Angry Birds, Barbie, Batman, Brandmand Sam, Hello Kitty, Hulk, Lego Friends, Masha og Bjørnen, Mickey Mouse, Minions, Monster High, Pokemon, Postmand Per, Spiderman, Starwars, Super Mario, Traktor Tom samt et større udvalg af smukke prinsesser.

Server en unik kage med et personligt foto

Du kan også vælge at få trykt dit eget personlige kageprint/sukkerprint. Har du et sjovt eller sødt foto af dit barn, som du gerne vil have på fødselsdagskagen, kan du få det. Det kan også være, at barnet har en særlig hobby, og at du gerne vil have trykt et foto af et musikinstrument eller en kendt fodboldspiller. Du kan nemt og billigt bestille kageprint/sukkerprint i webshoppen hos Babadut, får du varen tilsendt inden for 1-3 hverdage. Hvis der er tale om en hasteordre, kan du kontakte kundeservice og lave en aftale med dem. Alle kageprint/sukkerprint pakke forsvarligt, så de kan klare transporten, og de holder sig friske i op til 4 uger.