Flere og flere danskere har fundet glæden ved at køre på MTB. At give sig 100 procent og samtidig være midt i naturen. Det er noget, som tiltaler rigtig mange. Med MTB sporten følger behovet for en masse udstyr. For du må simpelthen ikke gå ned på udstyr, og det skal være det rigtige.

De fleste cykelbutikker, både de fysiske og dem online, har fokus på race, og det kan være svært at finde et sted, hvor det er MTB udstyr, der er er det primære. Men det er der hos Coolmtb.dk.

Hos Coolmtb.dk finder du masser af kræs til både dig selv, men også til din MTB. Her går de simpelthen meget op i at produkterne er i absolut topklasse samt at prisen afspejler kvaliteten. Du får kvalitet til fair priser. Webshoppen omfatter både tøj, tasker, hjelme, gear, dæk/slanger, alt til cockpitet samt sko og meget mere.

Er det MTB sko du søger, er Coolmtb.dk stedet at søge videre. Webshoppen fører blandt andet de populære Five Ten sko. Five Ten er en virksomhed baseret i Californien, der designer og producerer fodtøj til aktive mennesker, der bevæger sig rundt i naturen, og dermed har brug for sko, der netop kan begå sig under forskellige forhold. Til MTB sporten produceres modellen Five Ten Freerider. Med disse får du en sko, der giver dig et fantastisk greb og en god stabilitet på cyklen. Skoen er blandt markedets mest anerkendte producenter til brug på flade pedaler, og Freerider modellen fås i mange forskellige farver, så du helt sikkert kan finde en model, der passer til dit look. For det er nemlig også vigtigt at se rigtig ud, når du dyrker din sport. Farverne skal matche, og du skal føle dig godt tilrette.

Endnu en fordel med Five Ten Freerider er, at der benyttes Stealth-systemet. Med dette får du en sål, som ikke skrider af din pedal, og derfor kan du give alt du har på din MTB uden at være bange for at miste grebet. Du bliver simpelthen en bedre MTB-rytter med Five Ten Freerider.