Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, som man ved, at personen, man giver den til, bliver glad for. Det er nemt at komme til at købe noget til andre, som man selv ville være blevet glad for, men som de ikke nødvendigvis synes, er sagen. Det er altid  lidt ærgerligt, når folk er nødt til at bytte den gave, man har givet dem, selvom der jo ikke ligger en ond mening bag. På designgaven.dk kan du nemt finde den helt rigtige gave gennem et bredt udvalg af gaveartikler fra danske og udenlandske designere.

Samtidig sparer deres nemme onlineshop dig for en masse tid, fordi du hurtigt kan danne dig et overblik og ikke behøver at møve dig rundt i butikken sammen med alle de andre kunder efter arbejde. 

Gode bryllupsgaver

Sommeren er sæson for bryllupper, og her er det vigtigt at komme med den rigtige gave. Ofte ønsker par sig noget praktisk til deres fælles hjem. På designgaven.dk har de opdelt det så nemt, at du kan se, hvilke gaver du kan give, der hører til i spisestuen, hvilke der hører til dagligstuen, og hvilke der hører til soveværelse eller badeværelse.Du får på den måde nemt et overblik over, hvad du skal give. Det er godt, specielt hvis du har fået en lidt ukonkret ønskeseddelstukket i hånden.

Nogle par specificerer meget tydeligt, præcis hvilke ting de gerne vil have. Her kan du nemt se på designgaven.dk, om det er noget, de har, og måske noget, der er et godt tilbud på. På den måde kan du være heldig  at spare nogle penge på bryllupsgaven. 

Gode gaver til mænd

Alle ved, at det kan være rigtig svært at finde en gave til en mand. Mange mænd ønsker sig ikke rigtig noget eller måske kun en eller to ting, og det er jo slet ikke nok, hvis man for eksempel skal til en stor rund fødselsdag. Så kan man i hvert fald være sikker på, at der er tre eller fire andre, der har købt det samme. På designgaven.dk har de lavet en liste, så du hurtigt kan få et overblik over de ti mest populære gaver til mænd i øjeblikket. På den måde kan du nemt få inspiration til at finde en gave, der måske ikke står på ønskesedlen. 

Gode gaver til kvinder

Der er nogle kategorier, der er sikre, når man skal købe gaver til kvinder. Det kan for eksempel være service, sengesæt eller en brødkasse. Her handler det mere om at vælge noget, der falder i kvindernes smag. Det kan dog være en helt kunstart i sig selv. Deisgngaven.dk har dog også samlet de mest populære gaver til kvinder i øjeblikket. Det giver dig et godt overblik over, hvad der er populært inden for de forskellige kategorier og gør det nemmere at finde den rigtige gave. 

Gaver til højtider

I Danmark har vi mange højtider, der skal fejres med en gave. Jul er selvfølgelig den mest oplagte, men dage som Mors dag og Fars dag er også ved at blive gængse gavedage. Hvis du mangler inspiration til en af gaverne, har designgaven.dk samlet nogle gode bud på, hvad du for eksempel kan give.

Til jul har designgaven.dk samlet en lang række forskellige gaver, der har noget med højtiden at gøre. Det er nissefigurer og julefirgurer af forskellige designere, som mange ynder at samle på. Hvis du kender nogle, der samler, har du en nem julegave til dem. Hvis dem, du skal finde gave til, ikke samler på noget, julepynt, kan du jo give dem en juleting, der forhåbentlig kan være med til at starte deres samling. 

På designgaven.dk kan du også finde gode forslag til, hvad du skal give din mor i mors dags gave. Din mor vil helt sikkert blive glad for, at du tænker på hende på denne dag. 

Gavekort 

Hvis du ikke føler dig helt sikker på, at du kan vælge noget, som den, der skal have gaven, vil blive glad for, kan du også vælge at give dem et gavekort. På den måde kan de selv gå ind på designgaven.dk og vælge, hvad de vil have. Et gavekort er altid det sikre valg, fordi vedkommende her altid vil kunne finde noget, de kan bruge. Et gavekort kan godt blive set som lidt upersonligt, men hvis du vælger et gavekort til designgaven.dk, viser det alligevel, at du har tænkt over, at den, der skal have gaven, godt kan lide design. 

Mærkevarer

Alle gaver på designgaven.dk er af god kvalitet og af anerkendte designere. Hvis du leder efter en bestemt designer, kan du nemt gå ind på fanen mærker og se, hvilke designere de har i øjeblikket. Designgaven.dk holder sig løbende opdaterede på, hvilke designere, danskerne foretrækker. De skifter derfor løbende ud i, hvilke mærker de fører. Det er derfor en god ide løbende at tjekke, hvis der er noget bestemt, du leder efter.