Er du typen, der nyder at have et ur i klassisk, elegant design, som kan bruges i rigtig mange situationer? Så er Daniel Wellington ure helt sikkert noget for dig. DW ure er tidsløse med deres slanke design, og passer både til mænd og kvinder i alle aldre.

Historien bag Daniel Wellington er fantastisk spændende og fascinerende. Stifteren af det svenske urbrand, Filip Tysander, mødte på en rejse i Australien helt tilfældigt en mand ved navn Daniel Wellington. Mandens stil, der bedst kan beskrives som en britisk gentleman klædt ulastelig og fuldstændigt uprætentiøs, fascinerede Tysander. Specielt Wellingtons vintage ur med den klassiske, men meget slidte, NATO-rem, var noget Tysander blev grebet af. Derfor besluttede svenskeren at skabe sig eget sortiment af ure inspireret af mandens unikke stil. Succesen kom hurtigt, og Daniel Wellington ure har etableret sig på markedet som noget helt særlig, og noget meget populært.

Via Fangels.dk kan du erhverve dig et bredt udvalg af Daniel Wellington forskellige ure. Urene findes både i sølv og rosegold, men hele forskellen ligger i valget af rem. Læderremmen kan nemt skiftes til andre farver med det medfølgende stykke værktøj. Du kan få Classy urene modellerne i 26 og 34 mm. Modellen har sten på skiven og henvender sig til kvinder. Classic modellerne findes i 36 og 40 mm urskive, hvor den lille af dem primært er til kvinder og den store primært til mænd. Dapper modellen er på 38 mm, og er et unisex ur, der kan bæres af både mænd og kvinder.

Daniel Wellington ure er super velegnet til rigtig mange situationer. Du kan både bære det til jakkesættet og ved middagsselskabet, men også til tenniskampen. Mulighederne er mange med et Daniel Wellington ur. Fangels.dk er stedet med et stort udvalg af mange forskellige ure, og du kan ofte finde super gode tilbud i webshoppen.