Økologi er ikke kun noget, der hører til i køleskabet – sund produktion og indhold hører lige så meget til i garderobeskabet. BABYNATURE brænder for det økologiske og bæredygtige tøj, som på én gang er skånsomt over for miljø og dit barn, og samtidig charmerer med skæve og smarte designs. I deres webshop finder du gode tilbud på sundt børnetøj i uld og bomuld, som hverken har usunde kemikalier i materialet eller på samvittigheden. Tag et kig i webshoppen og bliv fristet af nye designs fra populære mærker!

Grønne fordele ved økologisk børnetøj

Når du handler tøj hos BABYNATURE, kan du gå fra butikken med ren samvittighed. Tøjet i kataloget er håndplukket fra økologiske producenter, der har miljø og sundhed i fokus under hele processen fra design til salg. Du kan således være sikker på, at produktionen er foregået med respekt for miljøet, at medarbejderne har arbejdet under forsvarlige forhold, samt at dit barns hud ikke kommer i nærkontakt med usunde kemikalier fra materialet.

Hver time, hver dag, er vores børns hud i kontakt med stof, enten i form af tøj eller dyner. Alt for mange glemmer, hvor usunde kemikalier vi er i nærkontakt med til daglig, og hvilke konsekvenser vores traditionelle tøj kan have for miljøet på sigt. Det økologiske alternativ findes derude, og hos BABYNATURE har de samlet det mest charmerende børnetøj på markedet til en god pris.

Skæv charme fra Popupshop

Et af de mest populære mærker i BABYNATURE’s katalog er Popupshop. Popupshop designer børnetøj til piger og drenge, der ikke er bange for at skille sig ud af mængden med et skævt stykke tøj. Bliv charmeret af badetøj med papegøje- og svanemotiver i lækre farver, forskelligfarvede strømpebukser med leopardprint, et smart hoodiesuit, eller et par afslappede shorts med Afrika-motiv. Du finder kjoler med fin pasform og bløde materialer, samt klassiske, mønstrede badeshorts til drengene. Tag et kig i udvalget af børnetøj fra popupshop og find dine favoritter!