Hos Bahn-larsen.dk har de et stort udvalg af Stiga maskiner. Stiga kaldes branchens bedste mærke, og du er sikret en kvalitetsmaskine, hvis du vælger dette mærke.

Haven skal passes, og græsset skal slås, men er du typen, der foretrækker, at arbejdet bliver gjort så let som muligt? Hvis det er tilfældet, er det oplagt, at du får anskaffet dig en Stiga robotklipper. Uanset om du har en lille eller stor have, kan du finde en Stiga robotklipper, der passer til dit behov. Hvis du har en lille have, er det ideelt med en Stiga autoclipper 221, som kan klippe et areal på 500 m2 fordelt på to områder. Til en større have vil det være passende med en Stiga autoclipper 328 S, som kan klare at areal på op til 2200 m2. 

Hvis du foretrækker at trille rundt med en plæneklipper selv, er der også mange forskellige modeller af Stiga plæneklippere at vælge imellem hos Bahn-larsen.dk. De er alle i god kvalitet og til gode priser, hvorfor du bør tage et kig på udvalget af Stiga modellerne, når du overveje at købe en ny maskine. Bor du i rækkehus eller har en kolonihave, vil det være passende med en Stiga Combi 40 E, som er en elektrisk plæneklipper, der er nem at styre. Hvis du har brug for en kraftigere plæneklipper, kan du med fordel vælge en Stiga Twinclip 55 SV H, som har tre klippesystemer og er selvkørende med en stærk Honda motor. Den intelligente twinclip teknologi gør, at kniven klipper græsset to gange for et flot resultat, og samtidig giver den besked, når opsamleren er fyldt, og det er tid til at skifte. 

Hvis det også er tid til at ordne hæk, har Bahn-Larsen.dk ligeledes et stort udvalg af Stiga hækkeklippere. Kig for eksempel på Stiga hækkeklipper SHP 60, som er en benzindrevet hækkeklipper med sværd på 61 cm. 24,5 cc motor. Her får du en hækkeklipper i god kvalitet, som er komfortabel at betjene – og tilmed til en rimelig pris. 

Bahn-larsen.dk har alt i udstyr og maskiner af kvalitetsmærket Stiga, hvor du virkelig får noget for pengene.