Leder du efter designerlamper, der kan give dit hjem eller din virksomhed lidt mere eksklusivitet? Så er lamperne fra VITA en oplagt mulighed. VITA-lamperne er lavet i et virkeligt flot design, og er generelt et stort hit. Men hos VITA er lamperne ikke kun designet til at se godt ud. De skal også kunne give en super god belysning og dermed sprede stemning og hygge.

Hos LampeGuru.dk kan du købe VITA lamperne til meget konkurrencedygtige priser, der gør det muligt for det fleste at være med. Blandt de meget eftertragtede VITA-lamper er Eos fjerlampen, der nærmest er blevet et ikon for VITA. Fjerlamperne fremstår virkelig elegant, og er både yndefulde og rå på samme tid. Virkelig en eksklusiv mulighed for at gøre noget ekstra lækkert ud af dit rum.

Både pendler og gulvlampe

Det er smukke gåsefjer som er syet og limet på, så det er vigtigt at tænke på, at der er tale om en naturprodukt, der har sit eget udtryk. VITA Eos fjerlampen findes både som pendler og som gulvlampe og både i brun og hvid.
At hænge en hvid pendler fjerlampe op er som at få himmelens lette hvide skyer ind i stuen. Lampens fantastisk enkle og elegante design giver rigtig meget til rummet i form af stilfuldt udtryk og blødt og lækker lys. Som gulvlampe fremstår VITA Eos også super elegant som toppen af et dragende snebeklædt bjerg. Men faktisk er det også muligt at få de populære lamper som bordlamper, der er lidt mindre dominierende, men stadig super elegant at have stående i både et arbejdsrum eller i ens stue.
En mulighed for at give lidt ekstra til lampen er, at disse kombineres med farveskiftende LED pære, som kan give fjerene forskellige farver, alt efter behov. Dette giver virkelig mange spændende muligheder. Og i øvrigt er alle VITA lamperne designet i Danmark, men benyttes over hele verden.