På VVSfittings.dk kan du i ro og mag og døgnet rundt udvælge lige præcis det du skal bruge af VVS- og EL artikler. I webshoppen arbejdes ud fra en filosofi om god service, salg af kvalitetsprodukter og dette til fordelagtige priser. Her er kundens tillid fundamentalt, og der gøres alt for at leve op til kundens forventninger. Målet for VVSfittings.dk er at være kundernes foretrukne valg af leverandør af VVS og EL artikler. Du får altid høj leverringssikkerhed og gode priser på kvalitesprodukter.

I shoppen kan du i VVS kategorien vælge, hvad der skal bruges indenfor afløb & lloak, bad & sanitet, isolering & brandsikring, Rør & Fittings, tag & facade samt varme. Søger du EL artikler kan du finde hvad du skal bruge i kategorierne stærkstrømsmateriel, sikring- og kommunikationsmateriel, EL-apparater, elektronik og elektroniskkomponenter, føringsveje og befæstelse, lednings-, kabel- og rørmateriel, motorer, spændingsregulering og meget andet.

Men du kan via shoppen også erhverve dig belysning og lyskilder af forskellige slags. Du kan i øvrigt også købe dit værktøj hos VVSfittings.dk. Dette både når det handler om EL-værktøj og alt andet værktøj. Men du kan også vælge blandt et stort udvalg af beklædning, der er velegnet som arbejdstøj. Plus du kan i shoppen også finde fodtøj, der er velegnet til det daglige arbejde. Dette fra mærker som Bata, Grisport, HKSDK, Mascot, NOKNOK og flere. I shoppen finder du også sokker, der er specielt velegnet at have på i forbindelse med hårdt fysisk arbejde.

Og når du handler hos VVSfitting.dk får du altid din vare leveret til aftalte tid, i den rette mænge. Du får billig levering og altså billige varer. Og det er altid hurtig respons på henvendelser både via email og telefon. Besøg dem på https://www.vvsfittings.dk/ og find, hvad du skal bruge. Du behøver kun kigge et sted for at finde det du skal bruge til VVS og EL.