Hos den private sprogskole, Dynamisk Dansk, i København er de super specialister i intensive danskkurser for udlændinge. Skolen har en række forskellige kursusmuligheder. Der benyttes eget undervisningsmateriale, som er specielt udviklet til kursister, som gerne vil lære dansk hurtigt og effektivt, og som samtidig gerne vil tilegne sig den rigtige udtale. Dynamisk Dansk tilbyder både intensiv eneundervisning, men også intensiv holdundervisning. Der bestræbes altid på, at kursisterne får størst muligt udbytte af undervisningen, derfor tilpasses undervisningens indhold og sværhedsgrad efter kursisternes individuelle behov og sproglige forudsætninger.

Ud over de normale intensive kurser tilpasset kursistens behov har du mulighed for at tage et crashkursus, der har som formål at give et brugbart dansk ordforråd, der gør kursisten i stand til at deltage aktivt på dansk i forskellige arbejdsrelaterede sammenhænge. Desuden fokuseres på dette kursus på lytte- og læseforståelse, på grammatik, sproglig korrekthed og dansk udtale. Du kan også tage et udtalekursus der henvender sig til folk, der allerede taler en smule dansk, men ønsker at forbedre deres udtale eller et skrivekursus der er velegnede til dem, der ofte skal skrive breve og email som en del af deres arbejde. Endnu en mulighed er et prøveforberedende kursus, der primært henvender sig til dem, der ønsker at tage en af de to officielle prøver i dansk under Danskuddannelse 3. I undervisningen på dette kursus arbejdes der intensivt med de de discipliner, der indgår i de officielle prøver.

Underviserne hos Dynamisk Dansk har alle flere års erfaring med intensiv undervisning i dansk for udlændinge, har alle en relevant universitetuddannelse, behersker som minimum et fremmedsprog ud over engelsk og er alle dybt engagerede og fagligt velfunderede undervisere.

Det er muligt at opnå et funktionsdygtigt dansk på kun 40-50 timer, og vil du gerne kunne tale flydende dansk, så kan du lære det på blot et halvt år hos Dynamisk Dansk.