De fleste er enige om, at LED er fremtidens lyskilde. Ved at skifte til LED er de store fordele at du får en ekstremt energibesparende lyskilde, faktisk op til 85 procent i forhold til glødepærer, LED har ultra lang levetid, fra 10 til 30 år, giver en flot og brugbar lysfarve, 2700 kelvin, som du kender fra glødepærer, og så er du garanteret denne lysfarve helt ensartet overalt.

Hos Lampeguru.dk sælger de Philips LED pærer, der er kendte som super effektive på energiområdet, og meget præcis i deres lysfarve. Lampreguru.dk vurderer, at Philips LED pærer er de bedste på markedet. Philips garanterer eksempelvis, at alle LED pærer med samme stregkode har samme lysfarve og du få derfor en flot enhed. LED pærer er generelt noget dyrere end glødepærer, men besparelsen opnås med den længere holdbarhedstid, da den ofte kan holde 20 til 30 år. På energiområdet kan du spare op til 85 procent.

Lampreguru.dk tilbyder i øvrigt, at du kan teste din LED pære og hvis du ikke er tilfreds efter to uger, kan du levere pæren retur.

Hos Lampreguru.dk er det selvfølgelig også muligt at købe LED lamper, hvor LED lyskilden allerede er indbygget eller følger med i form af en pære. Udvalget af dette vokser hele hele tiden, men blandt andet kan nævnes Nielsen Light LED Strip, der kan give et multi farvet belysning ved skabe, vindueskarme, omkring TV’et eller langs kanten på loftet. Eller hvad med de hyggelige Sirius Venus bloklys med batteri, der giver varmhvidt LED diode lys. Lysene giver super fin effekt og ligner et rigtigt stearinlys. Endnu en mulighed er Philips Lirio Dolinea væglamper, der er super elegante og passer ind i et moderne design.

LED giver rigtig mange muligheder, både når det gælder om at opnå økonomiske besparelser på strømregningen, og også på dine udgifter til pærer. Men LED pærer kan også bruges til både spændende lampeopsætninger og kan indbygges til at opnå flot belysning af dit rum.