Er du ved at køre træt i din gamle telefon? Det kan være, at den ikke længere fungerer, som den skal, eller det kan være, at du bare trænger til lidt fornyelse? Lige meget hvad så har PhoneWorld løsningen til dig, da det er de færreste af os, der lige har råd til at købe en ny telefon fra den ene dag til den anden. PhoneWorld tilbyder nemlig brugte iPhones til skarpe priser, hvor alle kan følge med. Her kan du i den grad være sikker på en rigtig god pris, som du ikke lige finder andre steder. Du kan spare tusindvis af kroner ved at købe en brugt iPhone, som stadig er af god kvalitet. 

Gennemtestet, renset og kontrolleret iPhone hos PhoneWorld

De brugte iPhones bliver istandsat af professionelle iPhone reparatører, og de er derfor gennemtestet for fejl og andre skader samt rengjort og funktionsdygtige. Du får altså en iPhone, der er så tæt på ny som mulig, så man hverken kan se eller mærke en betydelig forskel. Du får desuden altid en kvittering og har 24 timers reklamationsret. 

I webshoppen vil du finde et stort udvalg af forskellige brugte iPhones – alt fra iPhone 5 til iPhone 6 eller iPhone 6S PLUS, og hvad der ellers ligger imellem. Der er altså er godt udbud at vælge imellem, så du kan finde den, der tiltaler dig mest. Priserne er presset helt i bund, men der bliver på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten og tilfredsheden. Du kan få nogle af de nyeste modeller til nærmest halv pris! 

Hvis du desuden køber din nye telefon hos PhoneWorld i forbindelse med salget af din gamle, så får du endnu flere penge for telefonen end det oprindelige beløb, og du sparer på den måde endnu mere, når du skal købe din nye iPhone. Du slipper desuden for selv at skulle finde en køber, da PhoneWorld klarer sagerne og fikser din telefon, så den er klar til at blive solgt videre. Du får desuden din betaling og tilgodebevis kort tid efter, og der er garanti for en fair handel hele vejen igennem. Nemt og uden besvær! 

 

 

 

God kundeservice hos PhoneWorld

Hos PhoneWorld vil du altid modtage god service og rådgivning, hvis behovet er der. Dine ønsker og tilfredshed som kunde bliver i den grad prioriteret først, og du vil altid få hurtig svar, hvis du har henvendt dig. Det er nemt og sikkert at handle hos PhoneWorld, så du kan med ro i maven bestille din nye iPhone hjem herfra. Priserne er faste, så der kommer ingen dumme overraskelser eller uventede omkostninger. 

Hvis din iPhone på et tidspunkt går i stykker eller trænger til at blive repareret, så er det heller intet problem. PhoneWorld fikser din iPhone til en billig pris, så du er hurtig kørende igen. Desuden kan du købe tilbehør og andre reservedele i webshoppen, hvis det er det, du søger. 

Gå på opdagelse i det store udvalg i webshoppen i dag og find din nye brugte iPhone. Der er hurtig levering, så du får den leveret få dage efter!