SejLeg.dk tilbyder et stort udvalg at legetøj for børn i alle aldre, og legetøjet kan anvendes både indendørs og udendørs af drenge og piger. I webshoppen finder I legetøj af høj kvalitet fra kendte legetøjsproducenter som LEGO, Brio, Bigjigs Toys, Disney, Hero,Kids Concept og Moover Toys, og det fås alt sammen til billige priser. Legetøjet sætter børnenes fantasi i gang, understøtter deres motoriske udvikling, samtidig med at det er lærerigt og sjovt.

Stimulation af babys nysgerrighed og motorik

I kategorien Babylegetøj finder du legetøj, som vækker barnets nysgerrighed og støtter den motoriske udvikling. Her finder I flotte, farverige uroer til at hænge over puslebordet eller sengen. Af motorisk legetøj fås byggeklodser, stableklodser, rangler, træklegetøj og hammerbænke og snurretoppe. Af sanselegetøj fås sansesol med rangle og lyd, nussebamser, aktivitetsstativer, stofbilledbøger og badelegetøj. I finder også spændende træpuslespil med bondegårdsdyr og entreprenørmaskiner.

Legekøkken og løbecykel

Til større børn i 3-4 års alderen kan I f.eks. få søde babydukker eller et legekøkken, hvor barnet selv kan lave mad. Barnet kan også få sit eget skrivebord, hvor det kan sidde og tegne og male og øve sig på bogstaver og tal. Det musikglade barn kan få sit eget trommesæt eller en guitar at spille på. Løbecykler er også populære i denne aldersgruppe, og her fås f.eks. en sej Ninja Turtles løbecykel, som dit barn kan styrke sin balanceevne ved at bruge. I shoppen fås også mange sjove legetelte – med eller uden bolde – som barnet kan lege og hygge sig i.

Superseje løbehjul, racerbiler og udklædning

I sortimentet findes også et stort udvalg af legetøj til børn over 8 år. Vælg f.eks. et af de superseje løbehjul, som fås i mange farver til både begyndere og øvede. Skal barnet til fastelavnsfest eller spille rollespil, fås et større udvalg af kostumer, våben og våbenskjold. Til indendørs leg fås f.eks. Heros konstruktionsbyggesæt, skak, pokerspil, bordfodbold, bordtennisbord, digitalt keyboard, og til udendørs leg fås badebassiner, badedyr, fjernstyrede racerbiler, basket-stander, kroketspil for hele familien, frisbee, indianertelte og kæmpefodbolde. Find det næste stykke kvalitetslegetøj til dit barn hos Sejleg.dk.